✓ Verzending binnen 2-5 werkdagen ✓ Gratis verzending ✓ 30 dagen uitproberen!

Probeer de Senifone 30 dagen uit! - Niet goed? Geld terug

Valuta

Taal

Wanneer je in onze webshop een bestelling plaatst, kun je uit de volgende betaalmethoden kiezen:

iDEAL
iDEAL is een betaalmethode die gebruikt kan worden door consumenten en bedrijven met een bankrekening bij vrijwel elke Nederlandse bank.

PayPal
PayPal is een online betaalsysteem, dat fungeert als intermediair voor online en mobiele betalingen tussen personen onderling, online verkopers en webwinkels. Betalingen kunnen gedaan worden vanaf een bankrekening, creditcard of van ontvangen geld op de PayPal-rekening. PayPal Aankoopbescherming dekt al uw online aankopen wanneer u PayPal gebruikt. Voor meer informatie, www.paypal.com/nl/webapps/mpp/buyer-protection

Creditcard MasterCard /VISA / American Express
Via Mollie betaal je snel en eenvoudig betalingen via creditcard, wereldwijd de meest gebruikte betaalmethode online. Binnen enkelen minuten kun je al betalingen verrichten via creditcard.

Klarna Achteraf Betalen
Klarna is een flexibele betaaloplossing, waarmee je diverse mogelijkheden voor uitgestelde betaling krijgt. Met Mollie integreer je Klarna: Achteraf betalen binnen een handomdraai.

Bank-Overschrijven / Vooraf Overmaken
Een overboeking is een handmatige overschrijving naar de bankrekening van Mollie of direct naar onze rekeningnummer. De consument dient naast de rekeningnummer ook een betaalkenmerk op te geven. Na de overboeking duurt het gemiddeld 2 a 3 werkdagen totdat wij het geld op onze bankrekening hebben ontvangen. Wij kunnen u bestelling pas verwerken na ontvangst van uw betaling.

ING Home'Pay
Via ING Home’Pay kunnen Belgische klanten van de ING bank eenvoudig online betalen.

KBC/CBC
Via de KBC/CBC-betaalknop kunnen Belgische klanten van de KBC/CBC bank eenvoudig online betalen. Betalingen worden direct.

Bancontact
Bancontact is een betaalmiddel die veel wordt gebruikt door consumenten en bedrijven met een Belgische bankrekening.

Sofort
SOFORT is een betaalmethode die kan worden gebruikt in 8 Europese landen. Bij een SOFORT-betaling duurt het gemiddeld 3 werkdagen totdat wij het geld op onze bankrekening hebben ontvangen. Wij kunnen u bestelling pas verwerken na ontvangst van uw betaling.

Belfius Direct Net
Via de Belfius Pay Button kunnen Belgische klanten van de Belfius bank eenvoudig online betalen.